Zdravo mršavljenje kroz 6 vrijednih sastojaka

Jedinstvena formula koja podržava zdravo mršavljenje sadržana je u dodatku prehrani- Royal Slim Forte forumula, kroz vrijedne sastojke: artičoku, kolin, hitozan, krom, jabučni  pektin i C vitamin.

Svi spomenuti sastojci sinergijski djeluju tako da učinkovito detoksiciraju organizam, poboljšavaju probavu te pomažu procesu mršavljenja na prirodan način. Ekstrakt lista artičoke svojim prirodnim farmakološkim djelovanjem smanjuje povišene vrijednosti  kolesterola i triglicerida, pomažući smanjenje energizacije od istih te pojačavajući aktivno izlučivanje žuči gdje aktivne supstancije cinarina i klorogenične kiseline (aktivne suspstance artičoke) koče stvaranje biosinteze kolesterola,  dok istovremeno stimuliraju sekreciju želučane kiseline.

Pritom artičoka djeluje zaštitno prema stanicama jetre i štiti ih od oksidacijskih oštećenja. Cinarin iz artičoke ciljano smanjuje samo LDL  kolesterol (loša komponenta kolesterola), što je značajno za cjelokupno zdravlje. Nerijetko je u literaturi naznačeno da je ekstrakt lista  artičoke “kraljica” koja regulira LDL- povišenu komponentu kolesterola.

Kolin  je sastavna  komponenta lecitina; već pedeset godina smatra se esencijalnim mikronutritijentom koji štiti jetru od oštećenja – stanja pod nazivljem MASNA JETRA. Poželjno ga je

unositi u organizam u dovoljnim količinama gdje sudjeluje u izgradnji staničnih membrana jetre, što rezultira uklanjanjem masti u jetri čime se reguliraju oštećenja jetre i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, oštećenja mišića i disfunkcije rada jetre. Svakako, ovim se mehanizmom reguliraju veće metaboličke funkcije viših masnih kiselina što u konačnici pogoduje reguliranju tjelesne težine.

Polisaharid  hitozan dobiven je iz oklopa morskih crvenonogih rakovica, a u manjim količinama sadrže ga  jastozi i kozice. Hitozan je neprobavljiv, bogat vlaknima  gdje u crijevima omogućava  brže kretnje crijeva, čime se smanjuje  ekspozicija  i upijanje viših kalorijskih vrijednosti u prehrani, ali i čuva sluznica crijeva od toksina te štiti od povišenih vrijednosti kolesterola i autoimune Chronove bolesti. Hitozan, dakle, upija štetne produkte  iz prehrane, smanjuje apsorciju istih,  što rezultira gubitkom težine, odnosno zdravim mršavljenjem uz održavanje idealne tjelesne težine.

Krom kao element u tragovima aktivno sudjeluje u metabolizmu  ugljikohidrata, masti i proteina, štiteći prvenstveno  mišićno tkivo od akumuliranja masnoća čime olakšava djelovanje inzulina hormona  gusterače  koja je odgovorna  za  vrijednosti  glikemije – šećera. Pritom, krom svojim učešćem smanjuje žudnju za slatkim.

Pektini, a osobito pektin iz jabuka kao polisaharid velike molekulske težine aktivno djeluje na sagorjevanje masti,  smanjuje apsorpciju u crijevima ugljikohidrata/šećera, a osobito poslije obroka, što je važno za proces zdravog mršavljenja. 

Kroz generacije se oduvijek težilo mladolikom izgledu uz naglasak na dotjeranu liniju, a kombinacija ovih učinkovitih kompomenti bit će Vaš glavni saveznik u tomu da relizirate sve svoje težnje o zdravom i fit izgledu. Isprobajte ovaj inovativni dodatak prehrani i uvjerite se u kvalitetu i djelotvornost!

Royal Slim Forte formula RL-70

20,81 (156,79 kn)

★ Potpuno prirodna formula za ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Pročitaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × four =