Dr.Förster – PIONIR TRADICIJE – STRAST ZA KVALITETOM, PRIRODOM I ZDRAVIM NAČINOM ŽIVOTA!

Davne 1927. godine liječnik i ljekarnik Dr. Walter Förster, zajedno s trgovcem Franzom Kohlerom osnovao je tvrtku Dr. Förster, nudeći dodatke prehrani na prirodnj bazi i preparate za njegu tijela. Dr. Walter Förster i Franz Kohler znanstveno su produbili tradicionalno poznavanje biljne medicine kao jedne od najstarijih i najprakticiranijih medicinskih terapija u svim kulturama, čiji je rad rezultirao u ponudi prvoklasne kozmetike i dodataka prehrani. Do danas, svi postojeći proizvodi tvrtke Dr. Förster su proizvedeni u skladu sa strogim smjernicama o kvaliteti i uz znatan udio ručnog rada. Dr.Förster – garancija kvalitete!

”Svojim znanjem želimo proširiti ljekovitu moć prirode u svrhu poboljšanja sposobnosti proizvodnje i postizanja standarda kvalitete u skladu s etičkim načelima za zaštitu ljudi, životinja i prirode. Dr.Förster koristi samo najkvalitetnije sastojke – ovdje svaki sastojak ima svoje značenje, pozitivan učinak na zdravlje. Dr.Förster stavlja veliki naglasak na čistoću i transparentnost – u vlastitom laboratoriju proizvode se samo svježi ekstrakti biljaka i trava.”

ZDRAVLJE NA TEMELJU ČISTOĆE I RAVNOTEŽE

Razvoj i proizvodnja svih Dr.Förster proizvoda – kozmetike, dodataka prehrani i ljekovitog bilja – uvijek se provodi u skladu s načelom najviših standarda, uz principe etičnosti i zaštite čovjeka, prirode i divljači. Dr.Förster koristi čiste, prirodne sastojke, gdje god je to moguće iz biološki dinamičkog uzgoja.

Royal life with nature – PRIRODNI PROIZVODI, INOVATIVNE FORMULE, VRHUNSKA KVALITETA

Royal life with nature nije samo ime tvrtke, već i brand nastao 2013.godine kada smo pustili u prodaju prve proizvode pod RLWN imenom. Temelj razvoja proizvoda pod RLWN brandom su pomno planirani i određeni standardi koji se primjenjuju u cijelom procesu nastanka proizvoda, pod budnim okom tima stručnjaka. Sve sirovine dobavljača su prirodne i certificirane od strane neovisnih institucija koje ispituju kvalitetu sirovina, a svi kozmetički proizvodi su bez parabena, parafina, umjetnih boja i mirisa. Rezultat toga su visokovrijedni proizvodi namijenjeni poboljšanju našeg zdravlja te njezi kože i kose, čijom smo kvalitetom pridobili povjerenje tisuća i tisuća kupaca… Isprobajte i Vi s povjerenjem neki od ‘Royal life with nature’ proizvoda – ukoliko ne budete zadovoljni kvalitetom, mi Vam vraćamo novac!

ACT – Advanced Cleaning Technics

ACTEX je prvo patentirano mikrovlakno na svijetu koje je izumio Rudolf Nordin još 1990.g., koristeći potencijal izuzetno tankog sintetičkog vlakna iz Japana. G.Nordin, ‘revolucionar’ ekološkog čiščenja, započeo je proizvodnju mikrovlakana, prvotno kroz ručnike za frizerske salone. I sam iznenađen svojstvima vlakana koja su brzo i efikasno mogla apsorbirati ne samo vodu, već i boju sa osušene kose klijenata, ubrzo je došao na revolucionarnu ideju koja je osvojila svijet – ekološko čiščenje samo sa vodom! Do tada, dobiti čist i sjajan stan uz korištenje isključivo vode, bez kemikalija, bilo je nezamislivo, I zvučalo kao utopija. Danas, krpe i mopovi od mikrovlakana su rašireni po cijelom svijetu, i mogu se naći u skoro svim supermarketima. Ipak, kvaliteta mikrovlakna (a time i čišćenja pomoću istih) ovisi o tankoći niti mikrovlakana postignutoj u proizvodnom procesu. Samo je jedno ACTEX ULTRA-mikrovlakno, najtanje mikrovlakno skriveno pod brandom ACT, koje će Vam omogućiti najefikasnije čiščenje – i to samo sa vodom!