Antioksidansi iz grožđa kao najbolji prijatelji srca i krvožilja

Resveratrol je polifenol koji se nalazi u opni i sjemenkama crnog grožđa, koji sadrži u svom sastavu OPC – oligomerne proantocijadinine koji predstavljaju glavnu zaštitu kapilara i krvnih žila, uz to štiteći nas od alergija. Royal Resveratrol kapsule pored resveratrola sadrže i vrijedne antioksidanse: kvercetin i kurkumin te vitamine C, E , B6,B9, B9 i B12.

Resveratrol se ubraja u snažne antioksidanse, što potkrepljuju francuski znanstvenici koji su otkrili  da  u regijama centralne Francuske gdje je velika konzumacija vina ima veoma malo krvožilnih bolesti, iako  je prehrana visokokalorijska. Sastojak vina svakako čini tu zaštitu s resveratrolom koji ulazeći u organizam ispoljava antioksidacijsko djelovanje u zaštiti  srca i krvnih žila, prvenstveno  srčanog mišića, pri tomu se usporava grušanje krvi, spriječava tvorba plakova na krvnim žilama, kod moždane cirkulacije, kao i opće cjelokupne cirkulacije. Antioksidansi  iz crnog vina,  tj. crnog grožđa proglašeni su najvećim prijateljima srca i krvožilja za očuvanje bistrog i zdravog uma.

Resveratrolu se daje sve veća pozornost u znanstvenim krugovima jer daje svoj doprinos u tvorbi najjačeg antioksidansa – prirodnog glutationa koji brani stanice pluća pušača,  kao onih koji imaju neko od oštećenja respiracijskog trakta.

Uz kvercetin koji sa resveratrolom inhibira alergijske i upalne reakcije te kurkuminom koji detoksicira i snižava glikemiju u krvi, ovaj vrijedni višeznačni preparat povisuje testosteron, što je od značaja mnogim muškarcima.

Royal  Resveratrol plus preporuča se i u sljedećim  stanjima :

– za bolju koncentraciju  i pamćenje 

– za  uravnoteženje masnoća i spriječavanje taloženja na krvnim žilama

– za bolju prokrvavljenost svih tkiva, osobito mišića srca /miokarda/

– za upalne procese poput iritabilnog colona /debelog crijeva/

– za sve osobe s tegobama mikrocirkulacije i proširenih kapilara

– preporučljiv je kod starijih osoba kao anti-age potpora

– rado je prihvaćen i preporučljiv kod sportaša/potiče veće sportske napore/

Ovaj dodatak prehrani se ne preporuča kod osoba: na antikoagulativnoj terapiji /marivarin, martimarin/te nije preporučljiv kod trudnica i dojilja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 − 1 =

Koristimo cookies i druge tehnologije kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.